Kapellimestarit

Nico

Olemme kahden konossöörin kollektiivi, joka sai alkunsa Valtterin ja Nicon tavatessa Pori Jazzeilla vuonna 2015. Siitä alkoi ystävyys, joka vuoden 2017 keväällä johti Sås Cateringin perustamiseen. Ajatus yhteisestä catering-yrityksestä kristalisoitui monien tapahtumien ja festareiden aikana.
Vaikutteita toimintaamme on haettu Piazza Duomosta, Ravintola Grönistä, Juuresta ja Baskerista ja Bassosta. Kokemusta on karttunut ruoanvalmistuksesta, asiakaspalvelusta, ruokastailauksesta, monenmoisista tapahtumista ja festivaale

 

 

Nico

Kiinnostuksen kohteitani ovat luonto, kotimaiset kasvikset ja villiyrtit. Luonnossa liikkuminen ja luonnonläheisyys ovat minulle tärkeitä. Keittiössä erityinen kiinnostuksen kohteeni on raaka-aineiden yksilöllinen kauneus ja niiden hyödyntäminen mahdollisimman käsittelemättöminä.
Oppia ruoanlaittoon olen hakenut muun muassa Piazza Duomosta, Ravintola Grönistä ja Juuresta. Näistä kolmesta sekä omasta kiinnostuksestani ympäristöä kohtaan onkin löytynyt Sås Cateringin ydin: villiyrtit, fine-casual -ruoka ja pohjoismaiset maut.
Orkesterissamme vastaan muun muassa hallinnosta, myynnistä, asiakassuhteista ja visuaalisesta ilmeestä.

 

Valtteri

Ravintola-alaan kipinä leimahti Hella Food -projektin tiimoilta. Vältin kokin perustutkinnon ja hakeuduin suoraa katuruoan ja tapahtumien pariin. Siellä kristallisoitui ajatus omasta toiminnasta. Kokemusta olen hakenut muun muassa Baskeri & bassosta ja ravintola grönistä. tämän ohella kulutan myös koulunpenkkiä ruokatuotannon johtamiusen koulutusohjelmassa.
Sås cateringissa haluan tuoda metsäiset elementit lautaselle visuaalisilla tavoilla ja pohjoismaisilla mauilla. siksi vietän paljon aikaa kesällä metsässä villiyrttejä keräillen.
vastuullani on ruokatuotteen ja tilaisuuksien suunnittelu sekä toteutus.