Ruoka & Palvelut

Yritystilaisuudet

Toimintamme pääpaino on yritysyhteistyössä. Teemme yrityksille tilaisuuden kuin tilaisuuden. Oli sitten kyseessä cocktailhengailu, laajempi illallinen, aamiainen/brunssi, kahvitarjoilu tai rennommat illanistujaiset esimerkiksi saunanlomassa.  Räätälöimme palvelumme ainaa ruokaa myöten yhteistyössä asiakkaan kanssa, emmekä myy valmiita menupakettaja. 

– Cocktailtilaisuudet

–   Illalliset

–   Aamiaiset

–   Kahvittelut

–   Rennot illanistujaiset

 

Luonto on aina lähellä.

Sås Cateringin perusajatus on saanut alkunsa molempien kiinnostuksesta luontoon ja arvostuksesta raaka-aineita kohtaan. Kyllästyimme ajatukseen voileipäkakuista ja graavilohesta ja päätimme tehdä asiat omalla tyylillämme.

Meidän tyylimme koostuu yksilöllisestä ja rennosta, meidänlaisesta, asiakaspalvelusta. Asiakas on meille aina yksilö, siksi juttelemmekin suunnitelluista tilaisuuksista mieluiten kasvotusten tai puhelimessa, jotta konsepti saadaan räätälöityä juuri oikean näköiseksi.

Hyvä ruoka on toki onnistuneen catering-toiminnan ydin. Mielestämme kokonaisuudella on kuitenkin todella paljon väliä. Haluamme aina tuoda paikan päälle omat kirppislautasemme ja rekvisiittamme, jotta tunnelma on meidänlaisemme, rustiikkinen.

 

Yrityspalvelut

Meillä on kokemusta ruokastailauksesta ruokakuvauksissa, promootioista ja ruokakuvausten järjestämisestä. Verkostostamme löytyy myös valokuvaajia, joten voimme järjestää yrityksellesi annoskuvaukset kokonaisuudessaan. Vuokraamme myös kokkeja ruokapromootioon, joita olemme tehneet jo viimeisen vuoden ajan. 

– Ruokastailaus

–   Kokkipalvelut

–   Promootiopalvelut

–   Ruokakuvaukset

Illallinen kotiin

Ydin ajatuksenamme on   tarjota ravintolatasoista ruokaa ravintolaympäristön ulkopuolella.   Koti-illalliset ovat paras esimerkki   tästä. Tuomme pohjoismaisen fine-casual illalliset kotiisi kokkeineen, tarjoilijoineen ja ruokineen. Voit itse nauttia hyvästä seurasta ja me hoidamme ruoan.  Teemme menuja aina kahdesta ruokalajista kahdeksaan ruokalajiin. Räätälöimme menun ja kokonaisuuden aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Esimerkkimenu

Fermentoitua, paahdettua ja pikkelöityä juuripersiljaa ja hapankermaa. 

Hiillostettua turskaa, höyrytettyä, poltettua ja pikkelöityä kaalia, perunaa, voikukkakapriksia ja mizunaa  ruohosipuliöljykastikkeella.

Kuusiparfait, mantelileivos, paahdettua maitoa, valkosuklaata, mustikkaa, kuusenkerkkiä ja kuusi-hapanmaitokastiketta. 

Tapahtumat

Teemme myös ruokaa erinäiköisiin ja kokoisiin tapahtumiin ja festareille. Oli kyseessä sitten ruokamyynnin toteuttaminen tapahtumaasi, tilausruoka asiakkaille tai backstage catering, se onnistuu meiltä.

–   Ruokamyynti 

–   Tilauscatering tapahtumiin

–   Backastage Catering

Perhejuhlat

Rebertuaariimme kuuluu tietysti myös kaikenkarvaiset perhejuhlat. Meillä on laaja kokemus hääjuhlien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä asiakkaan kanssa. Myös rippijuhlat, valmistujaiset ja juhlapyhien perheillalliset onnistuvat aina.

–   Häät

–   Rippijuhlat

–   Valmistujaiset

–   Juhlapyhät